GEKA – The steel working company

GEKA je španjolska tvrtka koja od 1919. godine proizvodi multifunkcionalne i višenamjenske strojeve za probijanje i rezanje cijevi i lima. Ovisno o vrsti i namjeni, u svom asortimanu nude: jednocilindrične i dvocilindrične strojeve, probijačice i linije za proizvodnju (CNC rješenja).

ZAŠTO BAŠ GEKA?

  • svjetski lider u rješenjima probijanja i rezanja
  • stalne zalihe i dostava potrošnih materijala i rezervnih djelova
  • više od 50 različitih modela strojeva i više od 8.000 različitih alata
  • kontinuirani rad na inovacijama
  • svjetska distribucijska mreža
  • izrada po mjeri
  • jedini strojevi takvog tipa u cijelosti proizvedeni u EU
  • dokazana kvaliteta, jedinstven dizajn
  • certifikati ISO 9001 i OHSAS

JEDNOCILINDRIČNI STROJEVI

GEKA jednocilindrični strojevi dolaze opremljeni s tri, četiri te čak pet radnih stanica, ovisno o kapacitetu cilindra. Sami dizajn GEKA stroja omogućuje jednostavnu i brzu izmjenu alata. Ova serija uključuje četiri električno upravljana modela sa standardnom opremom.

MINICROP, MICROCROP i MULTICROP

Kompaktni i ekonomični strojevi koji su također vrlo svestrani i produktivni. Ova linija sastoji se od 4 modela u rasponu od 36t do 50t. Opremljeni su s četiri klasične radne stanice kao što su probijanje, urezivanje, rezanje, rezanje kutnika i cijevi te ima dodatnu stanicu za savijanje, koja je sukladna CE standardima. Ova stanica za savijanje omogućuje radove maksimalne preciznosti s vrlo dobrim rezultatima.

BENDICROP SERIJA

BENDICROP modeli imaju iste stanice kao i HYDRACROP, no oni sadrže i stalnu stanicu za savijanje. Strojevi su stoga kompletniji jer mogu obavljati poslove savijanja na jednostavan i siguran način. Kako bi se izbjegla trajna deformacija materijala prilikom rezanja, BENDICROP je opremljen posebnim sistemom odsjecanja ruba dizajniranim za odsjecanje mekanih materijala (bakar, aluminij) s izvanrednim reznim završetkom. Ovisno o kapacitetu probijanja, proizvode se razni modeli – BENDICROP 50, BENDICROP 60 ili BENDICROP 85.

DVOCILINDRIČNI STROJEVI

GEKA dvocilindrični stroj omogućuje istovremen rad dva operatera čime se znatno povećava proizvodni kapacitet. Sljedeći modeli posebno su dizajnirani za probijanje i rezanje lima.

HYDRACROP SERIJA

Dvocilindričan kompaktan stroj s mogućnošću transformacije svih različitih tipova profila i čeličnih ravnih šipki. Serija HYDRACROP ima 5 radnih stanica, većeg je kapaciteta od BENDICROPA, a pogodna je ukoliko je za proizvodnju potrebna veća brzina i kapacitet.

PUMA I PP

PUMA i PP strojevi koriste se za rad prilikom kojeg su potrebni i jedan i dva cilindra. Ovo je serija hidrauličnih strojeva za probijanje s cilindrom i dodatnom vodilicom. Napravljeni su od čvrstog osovinskog sustava kako bi se izbjegle distorzije. Ovo su strojevi koji se lako prenose s jednog mjesta na drugo, što olakšava rad pri kojem je potrebna velika mobilnost.