SOITAAB

SOITAAB

Soitaab je talijanska tvrtka na tržištu koja proizvodi plinske i plazma rezače. Uz to, bavi se i proizvodnjom horizontalnih i vertikalnih tračnih pila. Potaknuti višegodišnjim iskustvom, Soitaab ulaže u stalni tehnološki razvoj i kontinuirano istraživanje inovativnih rješenja za rezanje kako bi se postigla maksimalna razina učinkovitosti, točnosti i brzine.

LineaTech

LineaTech linija koja obuhvaća modele PRO, RED i NOVA predstavlja tehnološki napredak dosadašnjeg Soitaab stroja za rezanje – Lineacord.

Prednosti LineaTech serije su očite: kompaktnost, smanjena uporaba elektroničkih komponenti, jednostavnost i pouzdanost. Koncept LineaTech serije temelji se na modularnosti, fleksibilnosti i naknadnim nadogradnjama.

 

Linea Pro

Dizajniran kako bi zadovoljio potrebu za kvalitetnim i ekonomičnim toplinskim procesima rezanjem, LineaTech PRO nudi različite mogućnosti primjene kao što su rezanje plamenom, plazmom i označavanje (markiranje).

Linea Red

LineaTech RED nudi različite mogućnosti za primjenu kao što su rezanje plinom, plazma rezanje, označavanje i pred bušenje.

Linea Nova

LineaTech NOVA predstavlja modularni koncept koji ga čini svestranim strojem uz uporabu mehaničkih i elektroničkih rješenja posljednje generacije, a čime upravlja softver kojeg je u potpunosti razvio Soitaab.

LineaTech NOVA može se opremiti različitim uređajima kao što su: glave za konusno rezanje, glave za bušenje i urezivanje do ISO40, izmjene alata i markera različitih tipova i drugih koji se mogu posebno koristiti.