Usluge

Zbog velike vrijednosti današnjih strojeva, servis istih je od velike važnosti, i ti strojevi ne trpe zastoje i duge popravke. Potrebno je voditi brigu o strojevima jer su oni glavni faktor u proizvodnji. Stoga ih treba redovito održavati (čišćenje, podmazivanje) i pravilno rukovati njima. Naš mladi i efikasan tim je već godinama poznat po brzim intervencijama, detektiranju problema i sanaciji istih u najkraćem vremenskom periodu.

Isto tako, možete nam se obratiti ukoliko Vam je potrebno savjetovanje kod kupnje stroja ili Vam je potrebna pomoć prilikom rukovanja i upravljanja, kako bi izvukli maksimum iz stroja.

  • brza intervencija
  • brzo detektiranje problema/kvarova
  • osposobljavanje stroja u najkraćem roku

Kod nas možete i brusiti i uređivati alate za kutne preše, te noževa škara za rezanje lima. Radovi se obavljaju na planskoj brusilici koja može brusiti noževe i alate do ukupne dužine 6m uz vrhunsku preciznost i kvalitetu. Plansko brušenje je jedno od najboljih rješenja koje će dotrajale, oštećene alate ponovno učiniti sposobnim za obavljanje poslova kod kojih se traži vrhunska preciznost i kvaliteta, te se na taj način produžuje sami radni vijek stroja. To je dugotrajni postupak kojim se skidaju jako tanki slojevi materijala koji se brusi (0,005 mm) te se na taj način, uz pomoć rashladne tekućine, srječava prekomjerni unos topline koja bi mogla promijeniti svojstva materijala koji se obrađuje.