Scantool

Scantool je renomirani danski proizvođač strojeva. Tvrtku je osnovao Jens-Martin Nielsen, bivši radnik u tvornici motora Thrige Titan 1980. godine i danas je aktivna na području više od 40 država. U svojoj ponudi ima široku paletu strojeva, od tračnih brusilica, brusilica s kamenom, polirki, brusilica za izradu radijusa na cijevima, stupnih bušilica, magnetnih bušilica, tračnih pila, savijačica cijevi i profila, škara za lim, bravarskih preša, valjaka za savijanje…

1992. godine Scantool je kupio tvrtku ARBOGA A/S od tvrtke ARBOGA MASKINER AB koja proizvodi strojeve za brušenje i poliranje, zajedno s Airboga bušilicama.

1998. godine Scantool je kupio tvrtku KEF-Motor A/S od Thrige Titan-a (gdje je Jens-Martin Nielsen radio). KEF-Motor A/S su proizvođači strojeva za poliranje.

2005. godine Scantool je kupio svog glavnog konkurenta HM Machinery A/S i HM Teknik A/S, zajedno sa glavnim zaposlenicima ondje. HM Machinery A/S je osnovana 1979. godine i proizvodi strojeve za metalnu obradu i poznati su po svojoj kvaliteti i funkcionalnosti.

Danas Scantool grupa obuhvaća pet tvrtki: Scantool A/S, Arboga A/S, KEF-Motor A/S, HM Machinery A/S i Scantool Group APS.

Ovi kvalitetni strojevi idealni su za manje radionice, kao i velike industrije.

Ovdje možete besplatno preuzeti Scantool katalog proizvoda:

Scantool-brochure

video https://youtu.be/m95eJRwOzEA

video https://www.youtube.com/watch?v=aZTS5OaJiKg