BLM SMART

Kompaktan, pametan i ultrabrz savijač cijevi

Kategorije: ,
BLM SMART Tube bending from coil with mandrel

SMART Kompaktan, pametan i ultrabrz savijač cijevi.

Desno i lijevo savijanje u više radijusa u procesu¸

Dva puta učinkovitije

Uz SMART, cijena po dijelu je najniža ikad. Imate brzinu, automatski optimiziran ciklus i operacije utovara, a sve to uz iznimno nisko ulaganje.

Dizajniran za teške uvjete

Radijusi savijanja manji od 1D uz jamstvo savršene ponovljivosti i preciznosti.

S električnom kontrolom svih osi možete s lakoćom rješavati čak i tehnološki najzahtjevnija saviajnja.

Brzo promijenite proizvodnju, eliminirajte otpad, pokušaje i pogreške za proizvodnju svakog novog dijela bez pogrešaka, od samog početka.

Nekada je bilo potrebno mnogo pokušaja i velike vještine da se dobije željeni oblik savijanja. Danas, uz B-Tools, vaš stroj za savijanje cijevi jamči proizvodnju bez grešaka od prvog dijela i oslanjanje na razinu vještine operatera.

Autonomija

Značajke automatske kontrole zaustavljaju rad stroja ako se otkrije stanje.

To znači da su procesi uvijek pouzdani i sigurni. Rasipanje materijala je spriječeno čak i ako se proces odvija bez posade.

Nezaustavljiv, pouzdan, robustan i sustavan. Sve što trebate učiniti je pokupiti proizvode na kraju dana. Započnite svoj posao i zaboravite na njega dok ne završi.

Samostalno ili spojeno na automatsku hranilicu i utovarivač.

Kombinirajte s drugim tehnologijama BLM GROUP, kao što su strojevi za oblikovanje krajeva, Cijevni fiber laser ili strojevi za piljenje.

Stvorite svoj kompletan proizvodni proces, upravljajte njime s jedne kontrolne točke i omogućite da s vremenom raste ili ga prilagodite novoj upotrebi.

Za korištenje SMART-a nije potrebno iskustvo: Svim pokretima upravlja električna os. Postavljanje je automatsko, a svi parametri položaja i snage spremaju se zajedno s programom obrade.

Za savijanje posebnih cijevi

Prirubnice, priključci, savitljivi ili valoviti dijelovi. Uz SMART možete saviti bilo koju vrstu cijevi. Idealno kada uzvodno od zakrivljenosti postoje procesi kao što je oblikovanje krajeva ili uklapanje na druge elemente.

Za savijanje sabirnica

Izrada sabirnica za distribuciju električne energije. Uz SMART, možete savijati i uvijati metalne trake kako biste dobili zajedničke komponente sektora energije i e-mobilnosti.

Brza izmjena opreme

Brzo i jednostavno promijenite opremu za savijanje. Zahvaljujući sustavu brze izmjene to možete učiniti za samo 3 minute. Postavljanje je automatsko i odmah ste spremni za novu proizvodnju.