CMA CNC FTC stroj za urezivanje navoja

automatski centri za narezivanje navoja

CMA CNC FTC automatski centri za narezivanje navoja odlikuju se pomičnom glavom s 3 osi (X, Y, Z). Dizajnirani su za bušenje, narezivanje navoja i upuštanje lima izrezanog laserskim postupkom. Inovativni sustav glave je dizajniran i proizveden od strane CMA-e. Može apsorbirati odstupanja u pozicioniranju radnog komada do 1 mm.

Svaka operacija je programabilna putem PC kontrolera s CMA CNC softverom (TapCam), s mogućnošću uvoza 2D/3D datoteka i njihovog automatskog pretvaranja u ISO kodove stroja.

Stol je dizajniran s Ø28 rupama koje nude značajne prednosti. Pružaju čvrste točke za sigurno pričvršćivanje. Rupe se također koriste kao referentne točke za uspostavljanje nulte točke. Korištenjem istih referentnih i točaka za pričvršćivanje, vrijeme potrebno za promjenu s jednog radnog komada na drugi je znatno smanjeno. To povećava učinkovitost stroja i smanjuje vrijeme zastoja.

Vreteno se vodi duž stola po očvrsnutim preciznim linearnim vodilicama montiranim na tijelo stroja. X-os se pokreće spiralnim zupčanikom i letvom, dok su Y i Z osi pokretane samopodmazujućim kugličnim vretenom.

 

 

Za više informacija kontaktirajte nas putem obrasca: