Faccin ASI strojevi

Ovi modeli strojeva su idealni za obradu materijala debljine između 1mm i 9mm, širine 1000mm i 3000mm. Pouzdanost ASI serije strojeva je zajamčena čvrstoćom elektro-zavarene konstrukcije, robusne i sastavljene na čeličnim profilima. Osim toga, asimetrično postavljeni valjci osiguravaju optimalno prianjanje i sprječavaju proklizavanje tankih ploča tijekom predsavijanja. Bočni valjak kreće se unutar linearnih vodilica, pritom savija materijal, te na taj način uspjeva doći blizu prihvatne točke gornjeg i donjeg valjka. Na taj način, postiže se visoka kvaliteta rezultata. To se najviše odnosi na ravan rub koji je minimalan, a tiče se držanja materijala između prihvatnih valjaka. Ovo se može usporediti sa rezultatima na skupljim modelima Faccin strojeva, onima sa 4 valjaka.
Kontrolna nožna pedala omogućuje operateru potpunu kontrolu svih stadija u procesu savijanja.
Osim toga, svi strojevi u ovoj seriji mogu se isporučiti s nastavcima za prihvat alata za savijanje cijevi i profila. Zahvaljujući snažnom, samonosivom okviru, stroj može biti postavljen na bilo koju površinu.
Faccin ASI serija strojeva za kružno savijanje, najoptimalnija je u izradi tanjih cilindra, te pruža najviši stupanj učinkovitosti uz minimalna ulaganja.