HFiltration S.r.l.

Tvrtka HFiltration S.r.l. Legnano, Italija, je specijalizirana za filtracijske sustave u mnogim granama industrije sa 30-godišnjim iskustvom

Talijanska tvrtka koja dizajnira i stvara rješenja za filtriranje i čišćenje zraka u raznim industrijskim sektorima. Svoje proizvode izvoze u nekoliko zemalja diljem svijeta, te pružaju jamstvo za podrijetlo svakog proizvoda od kojih je svaki proizveden s posebnom pažnjom na okoliš, zdravlje i sigurnost. U proizvodnji koriste najnoviju generaciju softvera koji omogućava veću varijaciju rješenja kod kupaca.

Sa ciljem očuvanja okoliša te osiguravanja sigurnijeg radnog okruženja, za potrebe metalske industrije moguće je unaprijediti sustave filtriranja filtracijskim sustavima tvrtke HFiltration koji nude najmodernija dostignuća u području filtracije.

  • Svaka HFiltration filtracijska jedinica je kompletan EU-proizvod, projektiran i proizveden od provjerenih materijala
  • Svakom kupcu pristupa se individualno u skladu sa specifičnim tehničkim zahtjevima i planovima kupca

U mogućnosti smo ponuditi široki spektar rješenja za filtraciju dima i prašine, te filtraciju uljnih maglica.

Filter prašine i suhog dima

Princip fizičkog odvajanja kroz filter. Održava radnu okolinu čistom i sigurnom,  smanjuje se  rizik od eksplozije, maksimirano iskoristivost proizvodnje, povećava kvalitetu vaših proizvoda i daje značajnu uštedu.

Filter za otapala

Za lakohlapljive organske spojeve, smanjuje koncentraciju VOC-a.

Projekt #HumanAndFriendly koji je započeo 2019. godine vodi brigu o okolišu na način da potiču sadnju i rast šuma. Za svaku narudžbu HF Filtration filtarskih jedinica posadi se sjeme drva ili grma u čast tvrtke koja je izvršila narudžbu. Na svako drvo stavi se oznaka sa imenom i logom tvrtke. Na taj način i vi sudjelujete u pošumljavanju i očuvanju našeg okoliša.