Prima Power Software

Istinski ekosustav koji pruža idealno rješenje za pomoć kupcu u svim fazama proizvodnje, od izvanmrežnog programiranja do prikupljanja i izvještavanja o proizvodnim podacima

Categories: ,
Prima Power Software

Programski paket Prima Power istinski je ekosustav koji pruža idealno rješenje za pomoć kupcu u svim fazama proizvodnje, od izvanmrežnog programiranja do prikupljanja i izvještavanja o proizvodnim podacima.

Softver Prima Power razvijen je za bilo koju upotrebu korisnika, uključujući izvanmrežne, mrežne i mobilne uređaje.Tulus® Cell program koji kontrolira operacije stroja, alate te sortira obrađeni materijal. Odlikuje ga jednostavnost upravljanja, stoga operater može efikasno kontrolirati sve procese i uređivati parametre. Podaci o alatima i revolveru za izmjeni istih u Tulus®-u i NC Express™- u su sinkronizirani; imena i veličine alata u oba su isti. Možete koristiti alat aktivnog revolvera u CAM software-u i tako minimizirati izmjenu alata gdje sustav automatski koristi drugu dimenziju alata da bi dobio isti rezultat.

Tulus® Office je koristan kod planiranja i kontroliranja kapaciteta strojeva. Pomoću njega nožete pratiti status kod nekoliko strojeva i njihovu listu zadataka. Omogućeno je čak i daljinsko upravljanje, pomoću mrežnog povezivanja na internet, a Tulus® Office kalendar u sklopu programa omogućiti će lakše praćenje zadataka po vremenskim periodima; prikazuje listu zadataka za svaki stroj i vremenski period potreban za završetak.

Tulus® Power Processing pomaže u kontroli kompletne proizvodnje, od početka do kraja. Proces slaganja komada na ploču lima i određivanje redoslijeda (nesting) se odvija automatski, uz minimalne, manualne CAM operacije. Svi dijelovi proizvoda istog materijala su slagani na ploču i proizvedeni u jednom pokretu. Pomoću ovog programa kontrolirate skladištenje materijala, inventar dijelova, te kompletan proizvod.
Power Processing


NC Express e³ je CAD/CAM aplikacija koja se može koristiti za obradu pojedinih dijelova ili potpuno automatsku skupnu obradu software-a. Neovisno o stilu proizvodnje NC Express e³ pruža podršku za svako programiranje Prima Power lasera i revolvera kod probijačica.
NC Express


Master BendCam program je dio standardne opreme Prima Power panel savijačica. To je alat za upravljanje proizvodnjom dizajniran  za maksimalan pozitivan utjecaj na proizvodne fleksibilnosti i učinkovitosti. Sustav se može koristiti za dio izrade alata i programa ili kao potpuno automatizirani sustav za upravljanje alatima. To simulira procese stroja u realan način i stvara programe s većim stupnjem automatizacije.
Master BendCam


MAESTRO-Libellula® temelji se na Libellula SI Engineering-u.  Korisničko sučelje, tehnološki parametri, simulacija, ERP povezivanje, upravljanje izvješćima i proizvodnjom u potpunosti razvijeni od strane off-line SW tima Prima Power samo su neke odlike ovog programa. Jednostavan je za instalaciju i uporabu, a potpuna podrška datoteka osigurana je programima PDF, ISO… te se time izbjegava bespotrebno trošenje papira i vremena. Također je uključena i apsolutna optimizacija nestinga, odnosno slaganja komada po nekom redoslijedu, pa se smanjuje bespotrebno trošenje materijala.
Maestro Libellula


Industry 4.0 – NOVO! Predstavlja potpuno novu eru u povijesti proizvodnje kroz industrijsku tehnologiju i procese. Prateći četvrtu industrijsku revoluciju, podržava trend digitalizacije i fokusira se na povezanosti i interakcije između strojeva, ljudi i procesa.