Prima Power Laser Genius+

Visoko produktivan i fleksibilan stroju za lasersko rezanje sa standardnim i reverzibilnim rasporedom koji se uklapa u svaki prostor

Kategorije: ,
The new era of 2D laser cutting: Prima Power Laser Genius+

Laser Genius+ najnoviji je član obitelji Prima Power 2D lasera.

Radi se o visoko produktivnom i fleksibilnom stroju za lasersko rezanje sa standardnim i reverzibilnim rasporedom koji se uklapa u svaki prostor, sa najmanjim layoutom ikada. Laser Genius+ prikladan je za sve uvjete i vrste proizvodnje.

Laser Genius+ ima portalnu konstrukciju koja omogućuje visoku razinu toplinske stabilnosti i prigušivanje vibracija te visoku dinamiku, zahvaljujući motorima i pogonu kompaktnih dimenzija s velikom snagom i odličnom energetskom učinkovitošću.

Laser Genius+ je plug-and-play stroj. Laserski generator, rashladni agregati, motori i optika integrirani su unutar servisnog modula i osiguravaju jednostavnost i brzinu montaže: samo dva dana dovoljna su za instalaciju do proizvodnje u bilo kojoj tvornici.

Dostupan je u veličinama 3000×1500, 4000×2000 i 6000×2000 kako bi zadovoljio najšire proizvodne potrebe, uz održavanje visokih performansi u smislu dinamike, kvalitete rezanja i pouzdanosti bez obzira na veličinu stroja.

  • Izvrstan za širok raspon materijala i debljina
  • Izvrsna vidljivost radi standardne kamere u kabini i maksimalna pristupačnost za operatera.
  • Izvrstan omjer cijene i performansi
  • Softver za programiranje i sučelje operatora jednostavno za korištenje. Brzo pokretanje proizvodnog procesa i smanjenje zastoja.
PDF katalog
thumbnail of PP_Laser_Geniusplus_EN_D_07.21_con 2060