Zastupništva

Prima Power (ITA) – sa sjedištem u Italiji i tvornicama u Finskoj, Italiji, Kini i SAD-u je lider u proizvodnji strojeva i sistema za obradu metala u pločama. Njihova ponuda je jedna od najširih na tom području i obuhvaća lasere, probijačice, panel savijačice, kutne preše, kombinirke…

Flow International Corporation  (SAD)– inventor tehnologije rezanja vodenim mlazom te proizvođač strojeva za vodeno rezanje, osnovan 1970. godine sa sjedištem u Kent, Washington, USA. Do danas je izvedeno više od 13.000 instalacija Flow vodenih rezača u svijetu.

Faccin srl (ITA) – neosporeni svjetski lider za dizajniranje, proizvodnju i prodaju strojeva za kružno savijanje lima s dva, tri i četiri valjka, strojeva za savijanje profila, te strojeva za izradu podnica i najveći je pogon na svijetu što se tiče proizvodnje strojeva za kružno savijanje lima.

Biko srl (ITA) – dio Faccin grupe, preko više od 20 godina proizvođač strojeva za kružno savijanje lima s tri ili četiri valjka.

Arku Maschinenbau GmbH (NJEM) –  lider u proizvodnji ravnalica odrezanih/odštancanih dijelova, dodavače limova iz koluta za preše i štance, linije za ravnanje i rezanje na mjeru, linije za profiliranje limova iz koluta, a nedavno su počeli proizvoditi i strojeve za skidanje srha.

Bernd Siegmund GmbH (NJEM) – proizvođač stolova za zavarivanje, stezanje i opremu za iste. Osnivač Bernd Siegmund je i danas vlasnik i direktor tvrtke, u svojoj ponudi imaju više od 10000 artkala, a djeluju u više od 50 zemalja diljem svijeta.

Soitaab Impianti srl (ITA) – jedan od vodećih proizvođača strojeva za rezanje.  Sa više od 50 godina iskustva u procesu rezanja plinskim i plazma rezačima, također proizvode i tračne pile kojima zadovoljavaju sve zahtjeve na tržištu proizvodnje.

Hans Weber Maschinenfabrik GmbH (NJEM) – vodeći svjetski proizvođač strojeva za mokro i suho  skidanje srha i brušenje metalnih ploča sa preko 100 godina iskustva.

Scantool A/S (DAN) – danski proizvođač strojeva, koji u svojoj ponudi ima široku paletu strojeva od tračnih brusilica,  polirki, brusilica za izradu radijusa na cijevima, stupnih bušilica, tračnih pila, savijačica cijevi i profila, škara za lim, bravarskih preša, valjaka za savijanje…

Wilson Tool International (SAD) – vodeći svjetski proizvođač alata za probijanje (probijačice), standardne ili specijalne alate za: Prima Power, Finn-Power, Amadu, LVD, Boschert, Euromac, Trumpf i druge.

Rolleri S.p.A. (ITA) – proizvođač alata za kutne preše (savijačice), noževa za škare i ostale dodatne opreme za strojeve svih proizvođača: Euro-style, Wila, Trumpf, LVD, Beyeler…standardne i specijalne.

C.M.A. (ŠPA) – tvrtka osnovana 1990.godine u gradu Alzira, Španjolskoj, proizvodi strojeve za bušenje i urezivanje navoja.

Lucas srl (ITA) – proizvođač strojeva specijalne namjene kao što su strojevi za izradu podnica, prirubnica te strojeva za izradu prometnih znakova, sa više od 50 godina iskustva.

Haeger Inc (SAD) – vodeći proizvođač strojeva za uprešavanje vijaka, te njihovi kreativni profitni centri: optimiziraju rad, povećavaju kvalitetu i proizvodnju.

CIDAN Machinery (ŠVE)–  proizvode strojeve za obradu metala još od 1907. godine, i od tada švedska tvrtka uživa u svome visokom statusu u metalnoj industriji.

Geka S.A. (ŠPA) – španjolska tvrtka koja još od 1919. godine proizvodi strojeve za probijanje i rezanje, te vrlo brzo postaje lider na tržištu.

Taylor Studwelding System Limited (VB) – tvrtka sa preko 35 godina u industriji, dizajner i proizvođač opreme za zavarivanje svornjaka – od lakih ručnih uređaja pa sve do potpuno automatiziranih CNC strojeva i robotskih strojeva za zavarivanje svornjaka.

SigmaNEST (VB) – svjetski vodeći software koji je maksimalno fleksibilan u radu, te podržava gotovo svaki tip strojeva za rezanje, bušenje i savijanje, kao što su: laseri, plazme, vodeni rezači, plinski rezači, probijačice, kombinirani strojevi, kutne savijačice, škare…

Potrošni za lasere – surađujemo s raznim proizvođačima potrošnih dijelova za lasere, instrumenata za mjerenje lasera i profilera laserskih zraka.