Faccin

Neosporeni svjetski lider za dizajniranje, proizvodnju i prodaju strojeva za kružno savijanje lima s dva, tri i četiri valjka, strojeva za savijanje profila, te strojeva za izradu podnica.

Tvrtka je osnovana u 1960-ima, prvenstveno se specijalizirala u proizvodnji snažnih kružnih savijačica lima. Visoka tendencija prema tehnološkim inovacijama i konstantno investiranje u istraživanje i razvoj, strmoglavo je postavila ovom proizvođaču reputaciju pouzdanog partnera sa vrhunskim proizvodima, te je u vrlo kratkom vremenu postao referentna točka za tehnologiju kružnog savijanja.

Faccin S.p.A. ima najveći proizvodni pogon u svijetu na području strojeva za savijanje lima. Kroz široku mrežu podružnica, zagarantirana je podrška diljem svijeta. Pogon je smješten u  mjestu Visano (Brescia), u industrijskom dijelu, na sjeveru Italije. Ovdje se tvornica prostire na 60.000 m2.

Faccin strojevi se koriste u metalnoj industriji, u proizvodnji posuda pod pritiskom, bojlera, cisterni, cijevi, vjetrotornjeva, koriste se i u avio industriji, u proizvodnji peći za grijanje i ventlacije, metalnih konstrukcija poput mostova, brodogradnji…U ponudi se nalazi širok raspon strojeva za savijanje metalnih ploča, manjih ili većih promjera, pružajući maksimalnu preciznost, visoku produktivnost i dugotrajnu pouzdanost.

Ovisno o broju valjaka, i debljini materijala, postoje sljedeći modeli Faccin strojeva za kružno savijanje:

www.faccin.com