Wilson Tool International

Wilson Tool vodeći je svjetski proizvođač alata za probijačice. Nudi najopsežniju liniju alata, najbrži rok isporuke i najinovativnije proizvode na tržištu.

Ovisno o obliku koji trebate, nudimo standardne te specijalne alate koji će poboljšati vašu izvedbu – Thick Turret ili Thin Turret, Murata Wiedemann® ili Trumpf®. Optima premaz, Ultima premium alatni čelik i inovativna tehnologija EXP Punch samo su neki od razloga zašto je Wilson Tool najbolji proizvođač alata na svijetu.

  • BASIX Style su Wilson Tool-ova jeftinija opcija za specijalne forming aplikacije namijenjene za manje serije ili prototipne izratke. BASIX Style alati se također pro­izvode prema najvišim standardima i tolerancama s jednako brzim rokovima isporuke. Dva tipa alata s različitim značaj­kama i cijenama omogućuju Vam da oda­berete najbolji tip ovisno o broju kompo­nenti koje trebate izraditi te prema vašem budžetu za alate.
  • HP Style specijalni alati su Wilson Tool-ov premium program za specijalne forming aplikacije, dizajnirani za visoke serije i najbolju kvalitetu izrade forming oblika. HP specijalni alati su dizajnirani da imaju najduži mogući životni vijek sa najbržim mogućim set-upom. Kod HP style speci­jalnih alata za Trumpf style dostupni su specijalni premaz Optima i Ultima steel (sinterirani čelik) koji uvelike mogu produ­ljiti životni vijek i poboljšati performanse alata. Kod HP alata dostupno je “probija­nje blizu forme” koje sprečava oštećenje susjednih oblika.
  • X-Sharp je automatizirana brusilica za oštrenje alata za probi­janje.