O nama

Tvrtka LORSEL STROJEVI d.o.o. osnovana je 2011. godine u Zagrebu, i od samog početka je svoj posao usmjerila na servis i prodaju strojeva i alata u metalnoj industriji, posebice u obradi lima. Suradnja sa najboljim tvrtkama u proizvodnji strojeva za obradu metala te pronalaženje najboljih tehnoloških rješenja našim kupcima doveli su tvrtku na vodeću poziciju u regiji.

Strojevi i usluge tvrtke LORSEL STROJEVI d.o.o. potrebni su svima koji se bave izradom proizvoda od metala, metalnih konstrukcija, metalne ambalaže, kotlova, alata, industrijske opreme, željezničkih vagona, strojeva, aparata, uređaja za razne namjene, proizvodnjom cjevovoda, zavarivanjem i strojobravarskim poslovima te svim ostalim firmama koje se bave metalnom industrijom. Preko naših partnera nudimo visoku i najnoviju tehnologiju kao što su vodeni rezači sa nagibnom glavom, servo-električni strojevi za probijanje i savijanje, najprecizniji strojevi za ravnanje, najbolji strojevi za skidanje srha i zaobljavanje rubova lima, najbolje kružne savijačice i ostale najnaprednije tehnologije.

Slobodno nam se javite za sve vrste savjetovanja, ponuda, optimizacije proizvodnje, informacija o novim tehnologijama i ostalim upitima. Možemo organizirati posjete kod naših partnera ili njihovih referenci kako bi vidjeli rad strojeva u pogonima.

Na zahtjev vam možemo dostaviti popis firmi koje su već unaprijedile, ubrzale i automatizirale proizvodnje pomoću naših tehnologija.

Vaš Lorsel team!