Lucas

Talijanski proizvođač strojeva specijalne namjene kao što su strojevi za izradu podnica, prirubnica, te strojeve za izradu prometnih znakova

Osim standardnih strojeva, u svojoj ponudi Lucas nudi strojeve za kružno pertlanje, proširivanje, ekstruziju T komada na cijevima, te škare za kružna izrezivanja. Sve strojeve karakterizira operativna jednostavnost, brza instalacija i postavljanje, velika brzina proizvodnje i preciznost.

Zbog svoje fleksibilnosti i prilagođavanju potrebama tržišta, njihova ponuda strojeva je sve veća i njihovi se strojevi koriste u raznim proizvodnim sektorima. Kako su talijani predvodnici u očuvanju svoje tradicije, snažna je poveznica između Lucasa i tvornica nehrđajučeg čelika. Lucas strojevi koriste se u proizvodnji spremnika za prijevoz i skladištenje tekućine. Točnije, čuvenog talijanskog vina.

Reputacija tvrtke Lucas ne zaostaje niti u proizvodnji ventilacijske opreme. Lucas strojevi za izradu prirubnica se prilagođavaju potrebama tvrtka koje se bave proizvodnjom industrijske ventilacije.

Nadalje, Lucas strojevi se također koriste u proizvodnji aparata za gašenje požara, dimnjaka, prometnih znakova, bojlera, spremnika za masovnu pohranu hrane, spremnika za plin, filtera, garniture i namještaja…