Faccin HCU strojevi za kružno savijanje lima

Strojevi projektirani i izrađeni u čvrstoj konstrukciji koja osigurava apsolutnu preciznost i pouzdanost, veću jednostavnost u procesu savijanja i maksimalnu kvalitetu izrađevina

Categories: ,
FACCIN: Tailored 2-roll Plate Roll with Robotic Arm | High-Productivity | Automation
Strojevi projektirani i izrađeni u čvrstoj konstrukciji koja osigurava apsolutnu preciznost i pouzdanost, veću jednostavnost u procesu savijanja i maksimalnu kvalitetu izrađevina.

Dok gornji valjak određuje promjer izrađevine, donji valjak je poliuretanski. Odlike poliuretana su optimalna otpornost na trganje i abraziju, visoka zatezna čvrstoća i izvrsno fleksibilno vraćanje u prvotni oblik. Pod takvim pritiskom, ubrzava se sam postupak savijanja ploča, osigurava se jednakost izrađevina u ponovljenim postupcima, te se tako optimizira proizvodnja.

Nadalje, ekskluzivni hidro-mehanički sustav za podizanje gornjeg valjka osigurava pozicioniranje ponovljivosti i stalne radne pritiske. U ovoj seriji strojeva, idealna debljina materijala je između 0.2mm i 5mm, a dužina od 500 do 2000mm, te izrađujući promjer od 80mm. Iz tog razloga, ovaj stroj je idealan u masovnoj proizvodnji cilindara. U standardnoj verziji ovog stroja, produktivnost je veća od 180-200 komada po jednom satu, dok model HCU/S to povećava na 300 komada.