Blog

16. listopada 2023.

MotoJet Intensifier* pumpa od 60.000 psi (4.150 bara)

Pumpa MotoJet™ postavlja najviši industrijski standard za primjenu rezanja vodenim mlazom i rezanja abrazivnim vodenim mlazom. Proizvedena je za zahtjeve visokoproizvodnih okruženja te je konstruirana s naglaskom na pouzdanost.

 

MotoJet pouzdano isporučuje stabilan tlak za osnovnu ili neprekidnu 24-satnu operaciju, sedam dana u tjednu.

Stalno nadzirana naprednom dijagnostikom, pumpa pojačala pruža stalan tok informacija o performansama dizajniranih da maksimiziraju vaše vrijeme rada.

Postavljanje i kontrola tlaka integrirani su u stanicu za upravljanje strojem, što značajno poboljšava jednostavnost upotrebe za operatera. Dizajnirana za primjene u kojima je možda potrebno nisko tlačno probijanje prije operacije rezanja visokim tlakom, dvostruko upravljanje tlakom pruža jednostavan način za prebacivanje između dvaju izlaznih tlakova.

 

 

Potpuna dijagnostička inteligencija

Digitalni pretvarač tlaka i prikaz olakšavaju operatorima da vide radni tlak, smanjujući mogućnost oštećenja materijala zbog neispravnog tlaka.

Potpuno elektroničko upravljanje tlakom

Postavljanje i kontrola tlaka integrirani su u radnu postaju stroja, znatno olakšavajući rad operatoru.

Dvostruko upravljanje tlakom

Dvostruko upravljanje tlakom pruža jednostavan način za prebacivanje između dviju izlaznih tlakova.

Zatvoreni krug hlađenja ulja

Zatvoreni krug hlađenja hidrauličke tekućine za neometani rad bez pregrijavanja.

Spremnik za izjednačavanje tlaka bez održavanja

S najvećom dostupnom posudom za izjednačavanje tlakova (volumena 2,02 litre), Flow pumpe dostavljaju mlaz vode pod kontinuiranim visokim takom. Nije potrebno održavanje.

User friendly kućište pumpe

Praktičan dizajn prilagođen korisniku: jednostavno otvaranje, odvojive bočne ploče za jednostavan pristup pri održavanju, integrirano svjetlo i status na ručki, unutarnje radno svjetlo i materijali za smanjenje buke.

Opremljen s Waterjet Connect™

Svaka pumpa HyperJet opremljena je Waterjet Connect-om – jedinstvenom oplikacijom, dostupnom s radne površine ili mobilnog uređaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Intensifier pump je vrsta hidraulične pumpe koja se koristi za povećanje tlaka tekućine. Ova pumpa koristi hidrauličnu energiju kako bi pojačala tlak tekućine, čime omogućava preciznije i snažnije izvođenje različitih hidrauličnih i vodeničkih procesa. Intensifier pump se često koristi u industrijskim postrojenjima, obradi metala, vodenim mlaznicama (waterjet) i drugim aplikacijama koje zahtijevaju visok tlak tekućine za obavljanje specifičnih zadataka.

 

, , , , , , ,